Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

22 Eyl 2014

Bebeklerde Burun Tıkanıklığı...


Ömer Çağan bu günlerde diş çıkarmakla meşgul. 3 diş birden geliyor. son 1 haftadır çok mızmızdı. sabahları uyandığında da burun tıkanıklığı yaşıyordu. gece burnu tıkandığı için sık uyanıyor tıkalı burun nedeniyle rahat da ememiyordu. gece yatmadan ve sabah kalktığında serum fizyolojik ve otri bebeyle burnunu temizliyorum ama gece tıkanmasına mani olamıyorum.

bu nedenle arayışlara girdim. bebeğiniz 6 aydan büyükse okaliptus yağını yatağının ucuna azıcık damlatarak gece boyunca rahat nefes almasını sağlayabilirisniz. bu damlanın solunum yolunu açtığı gibi, mevcut hastalığın süresini ve şiddertini azalttığıda belirtiliyor.

bebeğinizin ateşi varsada duş suyuna bu yağdan birkaç damla damlatarak yada bu suya batırılmış çoraplarını giydirerek düşmesine yardımcı olabilirsiniz.

evinizde bu yağdan yoksa ve çocuğunuz,bebeğiniz tıkalı burun nedeniyle sık sık uyanıyprsa bir soğanı keserek başucuna koyabilirsiniz. oda biraz soğan kokabilir ama rahat nefes alarak gece boyu uyuyabilir. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder