Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

8 Eki 2014

Annelik Nedir?


Annelik hiç bitmeyen bir mesai dedik ya? aynı zamanda aynı anda bir sürü duyguyu da yaşamak.

bir bakarsınız bulutların üzerinde dolaşıyorsunuz , bir bakarsınız boğulacak gibi hissediyorsunuz. her anne bilir bu hissi çünkü böyledir oyunun kuralı gibidir.

filmlerdeki gibi değil annelik. bebekler mışıl mışıl uyumuyor,gazları oluyor,kaka yapıyor ve uyumuyorlar. ama annelik farklı birşey biraz düşününce öyle çok şey geliyor ki insanın aklına. onca zorluğa katlandıran bir sevgi. hayatınız boyunca tadamayacağınız bir deneyim.

annelik kocaman bir sevgidir. karşılıksız,koşulsuz,tükenmeyen bir sevgi. garanti verebilirim böyle bir sevgi tatmadınız. her hücrenizde hissettiğiniz kocaman bir sevgi.

annelik büyümektir. kadın herşeydir aslında ,sevgili,çocuk yeri geldiğinde herşey olabilirsiniz. ama anne olduğunuzda büyürsünüz. çocuğunuzla birlikte mutlaka büyürsünüz.

annelik emektir. uykusuz geceler,hasta bebeğin başında tutulan nöbetler, süt olsun diye içilen kompostolar,mutfakta bebeğe hazırlanan yemekler. hepsinde çok büyük emekler vardır. ben kimseye emek vermedim bu denli hayatımda. sadece oğlum için katlanıyorum bunca zorluğa. emek harcamadan anne olunmuyormuş bunu öğrendim.

annelik öğrenmektir. bebeğinizle hergün birsürü şey öğrenirsiniz. el çırpmanın, bir gülücüğün değerini anlarsınız ama kaka yapmanın, gaz çıkarmanın deliksiz üç saat uykunun kıymetini de öğrenirsiniz. bir sürü kitap okumuş olsanızda bebeğinizle yaşayarak öğrenirsiniz herşeyi ,siz bebeğinize değil bunları o size öğretir.

annelik huzurdur. o minicik eller size değdiğinde kokusunu içinize çektiğinizde huzur bulmakdtır.

annelik fedakarlıktır. kocadan ,uykudan,gezmeden vazgeçebilmektir.

annelik güçtür, bir kadının en güçlü halidir.

mutluluk,hüzün,endişe,korku herşeydir. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder