Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 Nis 2014

Bebekle uçak yolculuğu....





5. Ayımız bittiğinde Ömer çağan ile  ilk uçak yolculuğumuzu yaptık. Istanbuldan Adana'ya uçtuk. 
Kısa bir mesafeyi belki ama kalkış ve inişlerdeki basınç mesafe kısa da olsa bebeğinizi çok rahatsız edip ağlamasına neden olabilir.

Siz yutkunarak kulaklarınızı rahatlatabilirsiniz ama bunu bilmeyen bebeğiniz basınçtan rahatsız oldukça ağlar. Bu nedenle yutkunmasını sağlayacak şeyler yapmalısınız. Emiyorsa emzirebilirsiniz. Biberonla besleyebilirsiniz ayda emzik almasını sağlayabilirsiniz.
Uçak bileti alırken bebeğiniz olduğunu söylediğinizde zaten sizin için cam kenarı yer veriyorlar ki eğer emziriyorsanız rahat edin diye.



Bana da cam kenarı yer verdiler. Ilk kalkış esnasında hemen emmek istemedi biraz huzursuzlandı daha sonra emmenin onu rahatlattığını anladığında emdi ve neyseki kalkışı sorunsuz geçirdik. Kalktıktan kısa bir süre sonra da uyumak istedi yine emdi ve uyudu iniş esnasında da uyuyordu ve basınçtan rahatsızlık duymadan uçak yolculuğumuzu tamamladık.


Bunlara dikkat ettiğiniz takdirde sorunsuz bir şekilde yolculuk yapmış oluyorsunuz. Hele birde uçak saatiniz bebeğinizin uyku saatine denk gelirse ozaman sorunsuz şekilde yolculuğunuz tamamlanır.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder