Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

31 Ara 2014

Güle Güle 2014

Ben bu senenin nasıl geçtiğini hiç anlamadım. 2013 ekim sonunda oğlum hayatımıza girdi. 2014 e girerken tam iki aylıktı. Gaz sancıları,uyumayan bir bebek onun sıkıntısı atmaya çalışan bir anne vardı ve günlerimiz bunların etrafında dönüyordu.

Yeni yılda dostlarlaydık geçen sene. Bebeğim küçük olduğundan onlar bizi misafir etmişti. Yine uyumamıştı oğlum ve ben başka bir odada onu emzirerek 2014 ü karşılamıştım. Hehe tüm senede emişmeye devam ettik işte.

Seneye Ömer Çağan 14 aylık olacak diye de konuşmuştuk.1 sene geçti işte. Oğlumla dolu dolu bir o kadar yorucu ama en güzel senemdi. Bu sene yine dostlarlayız bu defa bizim evde 2015 i karşılayacağız.

Herkes için mutlu,sağlıklı huzur dolu bir yıl olsun 2015. Ülkemiz için güzel günlerin yakın olduğunu görebilelim. Umut etmek istiyorum ama biraz karamsarım malesef bu konuda.

Bloğumda bir sürü yeni yıl yazısı yazarım inşallah sizlerle. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorum:

  1. Annelik ne güzel bir duyguymuş., Şu paylaştıklarınızı ben şuan yaşıyorum. Galiba bende seneye bu zamanlar inşallah böyle güzel yad ederim. Bana da beklerim. http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Zaman öyle hızlı geçiyor ki seneye gülümseyerek hatırlayacaksınız sevgiler

    YanıtlaSil
  3. nilgün hoşgeldin. yarışmaya da hemen katılıyorum

    YanıtlaSil