Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

16 Eki 2014

Geçmiş Geçmiş Zaman...


Anne olmadan önceki hayatım.... neredeyse tam bir yıl öncesi... hamileliğide sayarsak yaklaşık iki yıl önceki zaman.

durup düşününce ne kadar başka ne kadar öteki gibi sanki...

neler yapardım ki ben anne olmadan önce...

cuma akşmaları film izlerdik evde, film izlerken şarap içmeyi severdik dışarıda yağmur varsa polar battaniyenin altına girerdik. bazen tek bir film değil ard arda bikaç film izlerdik , ben gece kuşu değilim ilk uyuyakalan olurdum. 

bazı geceler arkadaşlarımızla toplanırdık, gülüşür anlatır geç saatlere kadar otururduk.

bazı akşamlar dışarı atardık kendimizi, sevdiğimiz bir grup çıkıyorsa eğer gider mekanda onu dinlerdik,ordan çıkıp başka yere geçerdik  bazende bol sohbet edelim diye sadece rakı balık yapardık. sabahın ilk ışıklarıyla girerdik eve.

sabahları ben çok uyumazdım genelde erken kalkardım. kahvemi yapar kitabı elime alır biraz boş kafayla okurdum ve kendimce yorum yapardım okuduklarıma. sonra bazen birlikte kahvaltı hazırlardık bazen ben hazırlardım. böyle geçerdi haftasonlarımız. tüm haftasonu tüm saatler bizimdi. arada gezerdik bazense miskin miskin evde otururduk.

her dakika bizimdi,istediğimiz gibi harcardık.

şimdi olan; koynumda minicik bir el,gözlerini gözlerime dikmiş ,karnını doyuran bir evlat. gözlerimin taaa içine bakıyor ,eliyle beni seviyor. bana " beni buraya siz çağırdınız bende geldim,siz eksiktiniz ben tamamladım o eksiği,bütün yaptım sizi" diyor.

belki bazen hasretle anıyorum geçmiş günleri ama sen iyiki varsın. geldiğin için teşekkür ederim varsın bütün haftasonları senin olsun. seninle de hayat ayrı güzel hergünüm yepyeni bir gün. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. Nihancım merhaba... Blogunu takıp etmek ıstıyorum fakat buton cıkmıyor bılgın olsun.... Sevgıler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esincim selam sorun düzelmiştir sanırım
      Sevgiler

      Sil