Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

11 Mar 2014

Bebekler Biberona Ne Zaman Alıştırılmalı....


Bebeğiniz benimki gibi 4 ayını geçtiyse alıştıramazsınız. bebeğiniz iki haftalıkken biberonu vermelisiniz. takmayın etraftan aman biberon verme seni bırakır laflarına. günümüzde doğal akışa çok uygun biberonlar var ve kaldı ki  günde 3-4 öğün biberondan beslenen hiçbir bebek mis kokulu annesinin memesini bırakmaz.

ben bunu denedim ve çevremde bunu deneyimleyen okadar çok insan varki
burada önemli olan ilk 1-2 haftalık sürede sütünüzün olmamasına karşılık biberon verilmesi önerilmiyor. bu noktada memeyi reddedebilir süt akışı olmadığı için.

biberona elbet ihtiyaç duyacaksınız. sütünüz azalabilir, işe başlayabilirsiniz yada ek gıdaya geçince bebeğinizin su içmesi için ihtiyacınız olacak.doğduğu dönemde bebeğinizi biberonla tanıştırmaz iseniz sonrasında büyük çoğunluğu o silikon uçları reddediyor. ve bunun sonucunda çok uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz.

birde deneyimli anneler süt bitince mecburen biberonu aldığını söylüyor ama tüm bunlara ne gerek var. doğumdan sonra verin bir yada birkaç öğünü alışsın bebeğiniz.

ben ilk ay mama vermek zorunda kaldığım için mecburen biberona alıştık. banada ayyy bşberonmu veriyosun verme diyen çok oldu.dinlemedin çünkü yakın tarihlerde doğum yapan çok arkadaşım hem biberon hemde memeyi çok rahat bebeklerine veriyordu. dr browns biberon kullandım ve oğlum memeyi asla reddetmedi. hiçbir bebek annesinin sıcacık koynunu suni bir meme ucuna değişmez.

sevgiyle kalın.... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder