Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10 Kas 2015

#saygıylaanıyruz 10 Kasım

 
 
 
Sahip olduğunuz mal varlığı değil aldığınız duadır asıl zenginlik.
Etrafınıza yaydığınız korku değil, size bakanda uyandırdığınız sevgidir asıl saygı. Ve sizden beklentisi olanların kendi çıkarları için bir meydanda toplanması değil, savaş meydanlarında, siz “başaracağız” dediğiniz için imkansıza karşı verdikleri mücadeledir asıl inanç!


 Bir ulusun Atası olmak hiç de kolay değildir!

 Belki sizin bildiklerinizi bilmiyorum da seviyorum Atamı, belki de siz ülkemizin değerlerini yok edip Bizi hakkını bilmez bir kitleye dönüştürerek her bakımdan toprağından, doğasından zenginlik fışkıran bu vatanın, öz kaynaklarını yağmalamak isteyenlere fazla kulak veriyorsunuz… Evinize göz dikmiş düşmanlarla içli dışlı oluyorsunuz... Elinizi vicdanınıza koyun, yetmiyorsa hesabını yapın: milyonlarca kişinin hakkına yol olmak, arada fire vermeden mümkün müdür? İnsan büyürken, kendisini hayatta en çok seven anasından, babasından bile zarar görüyorsa milyonlarcasının hakkı için geceli gündüzlü savaşmış bir İNSANA, tarihte yapılan yanlışlar için böylesine hadsizce hesap sormak hak mıdır? O hesabın arkasında hangi planlar vardır?

 Hepimiz insanız. Atatürk de insandı, hatalarını Allah affetsin, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Bugün Atamızın vefat ettiği gün ama onu kaybetMEdik.

Sadece çok özledik.
İşte bu duygudur Atatürk'un anlamı: hakka nasıl sahip çıkıldığının, kültürleri, dinleri, dilleri farklı olsa da insanın nasıl BİR olabileceğinin ve ancak bu BİRLİK içinde İNSANLIĞIN var olabileceğinin tüm dünyaya apaçık gösterilmesinin duygusu. Ona ettiğiniz her lafın yürekteki bu yüce duyguya edildiğini bilin.
Yüreğimiz de bu duygu varoldukça başımız hep sağ olacak...
 
 
 
Alıntı: Azra Kohen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder